Nou projecte de voluntariat de l’Associació Sant Adjutori

En la passada Ecofira  2017 en el nostre estand us varem convidar a participar amb un projecte de voluntariat de la nostra entitat , hem estat treballant per tal de trobar l’espai on poder-ho desenvolupar. Es un projecte nou que estem engegant  i  des de la junta pensem que pot ser un bon començament donar aquest temps de qualitat a la gent gran del nostre poble. Es tracta d’un petit acompanyament que pot ser enriquidor tant pel qui el rep com pel qui el dóna. Es tracta doncs d’una tasca que va en dues direccions.

Dins del col·lectiu de persones que més se’n poden beneficiar trobem els usuaris de la Residència Alt Penedès (GOYA). Les persones grans que hi viuen o hi són en règim de centre de dia tenen activitats i tallers diaris dins del centre, però normalment no poden gaudir de coses senzilles com un petit passeig o d’algunes de les celebracions populars del nostre municipi, ja que el personal que en té cura no es pot desplaçar més enllà de la plaça de l’església.

En aquest sentit plantegen una primera campanya  Sant Adjutori Voluntari@s per acompanyar alguns avis del nostre poble a algunes de les celebracions populars a les que no hi podrien assistir sense la vostra acció.