Associació d’Assistència Social Sant Adjutori

Des d’aquestes pàgines volem agrair a totes les persones que van visitar el nostre estand a la Fira Eco Sant Cugat, del passat 25 de setembre.

Els objectius que ens havíem proposat la Junta Directiva era donar a conèixer les diferents línies d’actuació de l’entitat i incrementar el número de persones sòcies que amb la seva quota i els ànims que ens donen ens ajuden a que puguem portar a terme les diferents activitats de l’Associació. També volíem compartir amb tothom el reconeixement que ens ha donat la Generalitat com “entitat d’utilitat pública”, i les avantatges fiscals per a les persones sòcies o que col·laborin econòmicament a la nostra associació.

És per això que vàrem fer la campanya del “Hotel Invisible” amb diferents cartells penjats pel poble i que, a l’estand de la Fira, es complementava la informació amb la relació que tenia la campanya amb les nostres línies d’actuació. La campanya va ser molt positiva ja que vàrem incrementar amb 13 noves persones sòcies i hem passat de 88 a 101. Moltes gràcies de nou per la vostra col·laboració.

Junta directiva Associació d’Assistència Social Sant Adjutori